top of page

Over Ons

Al jaar en dag genieten de bewoners en mederwerkers van 's Koonings Jaght van het hoogtepunt van het jaar: het jaarlijkse Zomerfeest. Een zonnig weekend aan het begin van de zomer, vrolijke bewoners, begeleiders en familie, een ritje in de draaimolen en een frietje tijdens de lunch. 

Thera, Ed en Rutger. Met allemaal een speciale relatie tot Eduard. Eduard woont op 's Kooningsj  Jaght (KJ). Thera als persoonlijk begeleider vanaf het eerste moment en als beste maatje van Eduard. Ed als (pleeg) vader en Rutger als bonus-broer. 

 

En al sinds jaar en dag geniet Eduard enorm van het Zomerfeest. Maar helaas zorgt de druk op het budget en op de (soms vrijwillige) inzet van medewerkers van 's Koonings Jaght in het weekend ervoor dat het Zomerfeest elk jaar lastiger te organiseren is. En na Corona is het helemaal moeilijk gebleken weer nieuwe leven in het Zomerfeest te blazen. 

En daarom zijn wij dit initiatief gestart. Om mensen om ons heen te verzamelen die dit ook zonde vinden en een steentje willen bijdragen om dit hoogtepunt voor velen en voor Eduard te kunnen organiseren. Ons eerste doel: het Zomerfeest 2024! Om dit uiteindelijk om een duurzame manier elk jaar te kunnen vieren. En stiekem hopen we dat we zoveel mensen enthousiast weten te vinden dat we nog meer kunnen doen. Voor alle bewoners, personeel, familie en alle andere mensen die nauw betrokken zijn bij 's Koonings Jaght

bottom of page